Opdrachtgever:

Transvision - Ontwikkelpartner

Wanneer:

8 mei 2014

Omschrijving:

Kick off van de nieuw dienstverlening voor Valys, Valys begeleid en Valys vrij ism staatssecretaris van Rijn en Jan Reinder (Magic Minded)

Locatie:

Jaarbeurs Utrecht

Referentie:

Voor de nieuwe dienstverlening van Transvision moesten er 2 events worden georganiseerd. Een kick-off en een landelijke instapdag. Een aantal uitgangspunten waren duidelijk, verder stond alles nog open. Zo is het traject met Annet ook gestart. En de aanloop naar de events kenmerkt zich het beste als een volledig verzorgde reis, waarvan alleen de eindbestemming bekend was en de weg daar naartoe nog openstond.
 
Het begint allemaal met luisteren! Annet heeft tijdens de eerste brainstormsessie eerst goed naar ons geluisterd. Wat waren onze ideeën en wensen. De uitkomst van deze sessie was dat Annet onze ideeën kon vertalen naar een concreet event. Wat ik zelf bijzonder vond was dat ons event echt op zich stond en niet een kopie van een eerder event. Uiteindelijk wil je als klant toch iets unieks neerzetten en om dat zelf te bedenken is niet te doen. De uitkomst van de brainstorm was dat we geïnspireerd en trots waren op wat uiteindelijk onze eindbestemming zou worden.
De eerste stap van de reis was gezet.
 
Gedurende de reis hield zij goed contact en nam ons mee op weg. Wanneer er besluiten genomen moesten worden, werden deze door haar voorbereid, zodat we gelijk besluiten konden nemen. Als klant, reiziger, hadden we geen zorg over het proces.
 
Toen onze eindbestemming, de events in zicht kwamen werd het contact weer intensiever, maar ook hier had ik als klant constant het gevoel dat Annet alles onder controle had, waardoor wij het ook goed los konden laten. En toen waren daar ineens de draaiboeken. Voor mij als klant viel toen pas echt het spreekwoordelijke kwartje: “Annet is een stille organisator”. Van minuut tot minuut was alles uitgedacht, taken verdeeld, techniek geregeld. Aan echt alles was gedacht. Tot aan de kleinste details aan toe. Zoals Annet zelf altijd zegt, dat is waar het om draait.
 
Uiteindelijk hoefden wij alleen nog maar te genieten, konden gastvrouw zijn op ons event en was de uitkomst boven verwachting.

Jose Fikenscher, Ontwikkelpartner

 

Terug naar overzicht

“Onze relaties in vertrouwde handen”

- Jan Watze Zijffers, Directeur Slokker Vastgoed Zwolle