Opdrachtgever:
Rabobank IJsseldelta

Wanneer:
September - december 2015
Show 15 december 2015

Locatie:
Hedon Zwolle 

Omschrijving:

Prikkels 2015, Hedon is me!

In 2014 is de Rabobank IJsseldelta gestart met Prikkels – een medewerkersprogramma van Rabobank IJsseldelta dat draait om samen inspireren en creëren!

Prikkels is een creative challenge waarin medewerkers hun creatieve vermogen ontdekken, ontwikkelen en toepassen. Dit programma heeft bijgedragen aan het ontdekken van talenten, denken in mogelijkheden, elkaar op een andere manier leren kennen, het verleggen van grenzen en samen realiseren van een bijzondere presentatie.

In 2014 zijn alle talenten gepresenteerd tijdens de kerstbijeenkomst 2014 met de show ‘Prikkels draait door" op het toneel theater de Spiegel. In 2015 was Hedon het podium voor de eindshow! Een grote uitdaging om in 2015 de show van 2014 te overtreffen! 

Prikkels de masterclasses:

Cabaret en kleinkunst 
Film
Illustreren
Interieur Styling 
Koken
Meubelmaken
Rap en Hiphop
Rabobank popband 
Persoonlijke styling en presentatie 

In masterclasses van 4 avonden gingen de deelnemers echt met elkaar en hun talent aan de slag om te werken naar een de eindproductie, de kerstshow in Hedon. Onder begeleiding van de Rabobank Popband aangevuld met een professionele muzikanten werd een daverende show neergezet, cabaret afgewisseld met rap, humorvolle filmpjes van de filmgroep, modeshows en speciale aandacht voor het afscheid van Trudy Huisman, vertrekkend directie voorzitter. Zij werd in het zonnetje gezet met een speciale rap, een film met een knipoop over haar mogelijke opvolgster, een ontroerend lied en een heel bijzonder dessert!

De aankleding van de locatie was in handen van de groep Interieur Styling en het diner werd verzorgt door de Rabobank koks. 

De ontwikkeling van het concept, de uitvoering en de organisatie van de kerstbijeenkomst en show is gerealiseerd door Bureau Pré, de regie was in handen van Germa Scholten.

Terug naar overzicht

“Onze relaties in vertrouwde handen”

- Jan Watze Zijffers, Directeur Slokker Vastgoed Zwolle