Opdrachtgever:
Musis en stadstheater Arnhem 

Wanneer:
12 tot 14 januari 2018

Locatie:
Musis Arnhem 

Aantal bezoekers: 
9.000 

Omschrijving:
Na 2 jaar nieuwbouw en renovatie is op 12 januari Musis, huis voor muziek, opnieuw geopend. De officiële opening werd verricht door Hare Majesteit Koningin Máxima, 150 kinderen, Het Gelders Orkest en Fort van de Verbeelding. Met een gongslag en honderden ballonnen is de nieuwe concertzaal van Musis in gebruik genomen. Tijdens het avondprogramma werden de gasten verwend met een bijzonder openingsconcert van Het Gelders Orkest, het prachtig slotstuk door Introdans en bijzondere visuals van Blauwe Uur zetten met de Poorten van Kiev letterlijk alle de deuren en de glazen pui open. Daarna volgde een spetterende afterparty met de band Raad van Toezicht en DJ Hans Stroeve en Friends. 

Op zaterdag en zondag stonden de deuren van Musis letterlijk open! Om te laten zien dat het huis voor muziek voor iedereen is, voor alle leeftijden, amateur of professional was er een gratis toegankelijk programma samengesteld met studenten van ArtEz muziek en dans, (jeugd) amateurgezelschappen uit Arnhem en muziektheater. 

 

Terug naar overzicht

“Annet is enthousiast, heeft een groot organisatie vermogen en kan goed duwen, ze knoopt de touwtjes aan elkaar, stroopt haar mouwen op en gaat er gewoon voor”

- Marius Nijland, Seven Stars